מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מרק עדשים

מרק עדשים

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים את השמן בסיר ומאדים את הבצל. כשהבצל רך, מוסיפים את השום, ואחרי דקה את העדשים והכמון.

מערבבים, מוסיפים את כוסות המים עם קוביות התיבול ומבשלים כ-45 דקות, עד שהעדשים יתרככו. מתבלים במלח, בפלפל ובפפריקה.

מרסקים חלק מהעדשים במעבד מזון, ומחזירים לסיר כדי שיסמיכו את המרק מערבבים היטב, ומקשטים בפטרוזיליה או בכוסברה טריה.

הערות

המתכון באדיבות מיה בן אפריים (BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית.


קישורים:
מיה בן אפרים