מרק בצל וכרישות
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק בצל וכרישות ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 8 בצלים גדולים פרוסים לטבעות
- 2 כרישות גדולות
- 2 גזרים
- שורש פטרוזיליה
- 3 שן שום
- 2 כפות אבקת מרק בצל
- 1.5 ליטר מים
- 1 כוס יין לבן יבש
- ריחן טרי
- מלח לתיבול
- פלפל אנגלי לתיבול
- פלפל לבן לתיבול
- 2 עלי דפנה
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל לחצאי טבעות דקות. קוצצים או מגרדים את הגזרים. מאדים על אש נמוכה עד לריכוך הבצל. מוסיפים גזר, שורש, שום, אבקת מרק, מלח, פלפל שחור, עלי דפנה, יין לבן ומים ומבשלים 40 דקות. מוציאים את השורש, מוסיפים ריחן קצוץ.
הערות
המתכון באדיבות מיה בן אפריים (BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית
קישורים:מרק בצל