מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> פסטה עם קציצות בשר

פסטה עם קציצות בשר

פסטה עם קציצות בשר

תיאור המתכון

במקום לתת קפיצה לאיטליה, לפניכם מתכון מעולה לספגטי ברוטב עגבניות עם כדורי בשר טריים וחמים, כמו שרק האיטלקים יודעים להכין.

מרכיבים

אופן ההכנה

להכנת הקציצות: מערבבים היטב את כל המרכיבים. לשים כמו בצק 5 דקות. צרים מהתערובת כדורים קטנים ומניחים בצלחת משומנת בצד.

לבישול הקציצות: שמים בסיר את רוטב העגבניות, מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. תוך כדי רתיחת הרוטב מחליקים פנימה את הקציצות אחת אחת. מכסים חלקית את המחבת ומבשלים על אש קטנה כרבע שעה, עד שהקציצות עשויות.

להכנת המנה: מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם מים רותחים ומומלחים, לפי הוראות היצרן. כאשר הפסטה מוכנה, מסננים אותה ומוסיפים לסיר הקציצות. מבשלים יחד דקה נוספת. מפזרים פטרוזיליה ומגישים.

המתכון באדיבות
אטליז הבשרים של זלמן בן זומא 1, פינת שדרות ירושלים, יפו הצג טלפון