עופיון עם אנדיב ופורטבלו צלוי בתנור
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לעופיון עם אנדיב ופורטבלו צלוי בתנור ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 3 עופיונים
- חבילת פטריות פורטבלו כל פיטריה מחולקת לארבע
- 4 ראשי אנדיב כל ראש מחולק לארבע לאורכו
- 3 בצלים אדומים מקולפים וחתוכים לפלחים
- 3 עגבניות בינוניות בגודלם חצויות
- למרינדה
- רבע כוס שמן זית
- חצי כוס יין לבן
- כף חומץ בלסמי
- שן שום כתושה
- מלח פלפל
אופן ההכנה
מנקים את העופיונים ומחלקים אותם לשניים.
מערבבים את חומרי המרינדה ומושכים בה את העופיונים . מניחים את העופיונים במרינדה למשך הלילה
מסדרים את העופיונים ובניהם מסדרים את הבצלים, חצאי העגבניות, חתיכות האנדיב, ופיטריות הפורטבלו.
יוצקים מעל את שארית המרינדה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות לכ50 דקות עד להשחמת העוף.
בצלחת הגשה מסדרים חצי עופיון ולידו את הירקות, מומלץ להגיש עם קינואה.
הערות
המתכון באדיבות ''הבשרים של זלמן''
המתכון באדיבות
|
אטליז הבשרים של זלמן
בן זומא 1, פינת שדרות ירושלים, יפו
הצג טלפון
03-6829671 / 03-6819325
|