חזה עוף וברוקולי

חזה עוף וברוקולי

תיאור המתכון

114. חזה עוף וברוקולי

מרכיבים

אופן ההכנה

חולטים את הברוקולי במים רותחים ומעבירים למי קרח - לשמור על הצבע הירוק.
מחממים מחבת וצולים את חזה העוף תוך ערבוב עד שהוא משחים. מוציאים מהמחבת.
מטגנים את הבצל במעט שמן זית וכשהוא שחום מוסיפים פלפל אדום, צהוב, עגבניות, שום ומחצית מעשבי התיבול. מאדים עד שהפלפלים מתרככים.
מוסיפים את חזה העוף הצלוי, הברוקולי, מתבלים בשמן זית, מלח, פפריקה ושאר עשבי התיבול, מערבבים קלות עד שהכל מתחמם.

הערות

המתכון באדיבות מיה בן אפריים (BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית


קישורים:
מיה בן אפריים
לחם בשר הרצליה אירועים חדש