פילה דניס עם חצילים ויוגורט
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
111. פילה דניס עם חצילים ויוגורט
מרכיבים
- 4-5 חצילים בינוניים
- 2 גביעי יוגורט 1.5% שומן
- 4 שיני שום כתושות
- ½ כוס פטרוזיליה קצוצה
- 4 כפות שמן זית
- מלח לפי הטעם
- פלפל לבן טחון טרי
- 4 יחידות פילה מדג דניס (במשקל 200 גרם כל יחידה)
אופן ההכנה
קולים את החצילים על אש פתוחה עד שישחימו, מצננים קולפים ומרסקים למחית חלקה,
מעבירים את החצילים לקערה, מוסיפים את היוגורט ושאר המרכיבים,
מערבבים טועמים ומשפרים את התיבול, מקררים להגשה.
להכנת הדגים:
מתבלים את הדגים במלח ופלפל, מוסיפים שיני שום ומכניסים לתנור בנייר כסף ל20 דקות.
שמים על צלחת הגשה כמה כפות מקרם החציליפ והיוגורט, מנחיחם מעל את פילה הדג מטפטפים מסביב מעט שמן זית ומגישים לצד סלט עגבניות או סלט חסה וגוליאנים של גזר
הערות
המתכון באדיבות מיה בן אפריים (BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית
קישורים:מיה בן אפריים