מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פילה דניס ויוגורט

פילה דניס ויוגורט

תיאור המתכון

110. פילה דניס ויוגורט

מרכיבים

אופן ההכנה

משמנים תבנית אפייה בשמן זית.
מפלפלים את הדגים מבפנים ומבחוץ.
מסדרים את ענפי הטימין, הירקות, השום ופרוסות הלימון.
מחממים תנור ל-200 מעלות וצולים את הדגים כ-13 דקות, עד שבשר הדג הופך לבן ועורו זהוב. אפשר להפוך את הדג אחרי 10 דקות ולהמשיך בצלייה.
בזמן צליית הדגים מכינים את הרוטב: מערבבים את היוגורט עם השום הקצוץ, הצי’לי, הקארי, הפטרוזיליה והלימון הכבוש. מתבלים במלח ופלפל ויוצקים על הדגים.

הערות

המתכון באדיבות מיה בן אפריים (BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית


קישורים:
מיה בן אפריים