פילה סלמון בתנור
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון דיאטטי זה של פילה סלמון, מוגש לכם באדיבות הדיאטנית מיה בן אפריים. מתכון קל להכנה ומפתיע בטעמו. תוך 25 דק' בלבד תוכלו ליהנות מארוחה עשירה בריאה וטעימה להפליא.
מרכיבים
- 4 נתחים של פילה סלמון
- 2 כפות שמן זית
- 1/2 כוס מיץ לימון
- 2 כרישות פרוסות דק לאורכם
- 1 בצל לבן חתוך לרבעים
- 2 קישואים פרוסים דק לאורכם
- 2 שיני שום
- 3 כפות שורש ג’ינגר טרי מגורד
- 1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות, פרוסות
אופן ההכנה
משרים את הדגים למשך רבע שעה בתערובת של שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.
מניחים את הדג והירקות על גבי נייר כסף ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך 25 דקות.
אפשר להגיש מעל ירקות ירוקים חלוטים או סלט חסה טרי
הערות
המתכון באדיבות מיה בן אפריים (BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית
קישורים:מיה בן אפריים