פאי שזיפים

פאי שזיפים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפאי שזיפים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים את חומרי הבצק היטב, מכסים בניילון נצמד ומקררים כשעה.
מרדדים את על משטח מקומח מעט, ומסדרים בתבנית עגולה. ( ניתן לשים מעט ריבה מעל )
מפזרים את השזיפים החתוכים, ומעליהם זורים את הסוכר החום.
אופים כ – 45 דקות בחום בחם בינוני
מקררים וזורים מעל את אבקת הסוכר

הערות

המתכון באדיבות מסעדת אלגונקווין

תגובות

  1. פאי שזיפים irit (17/09/2012 08:46:00)
    הפאי גרף מחמאות ענקיות מכל הטועמים. עוגה קלה מאוד להכנה. השתמשתי בעודפי הבצק ופוררתי מעל העוגה. כמו כן הוספתי קצת קינמון יחד עם הסוכר.
  2. קלה פשוטה וטעימה... אורית (13/10/2012 20:45:00)
    זכיתי למחמאות ולהצלחה עם מתכון זה.
    פזרתי בתחתית ריבה כלשהי, ומעל הפרי רצועות בצק (ליופי, ולמראה מושקע ובייתי).
    תודה
    נ.ב.ניתן גם לסדר אותו הדבר בתבניות קטנות ואישיות.