סלט פסטה, עגבניות ואבוקדו
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
100. סלט פסטה, עגבניות ואבוקדו
מרכיבים
- חבילת פסטה מסוג פנה, מבושלת
- 3 כוסות עגבניות שרי
- 6 שיני שום מעוכות קלות
- 3 כפות שמן זית
- חופן עלי נענע קרועים ביד
- חופן עלי בזיליקום קרועים ביד
- אבוקדו בשל אך לא רך מידי, חתוך לקוביות
- מיץ מחצי לימון
- מלח
אופן ההכנה
בסיר קטן מחממים שמן זית. מוסיפים את העגבניות בשלמותם ואת שיני השום. מערבבים ומכסים, מבשלים כ-3 דקות. מנמיכים את האש ומועכים את העגבניות. מבשלים על אש נמוכה עד לקבלת רוטב. אפשר להוסיף ¼ כוס מים, במידה ואין מספיק נוזלים. מקררים.
שופכים את הרוטב על הפסטה ומערבבים. מוסיפים את שאר המרכיבים. מתקנים תיבול ומגישים
הערות
המתכון באדיבות מיה בן אפריים (BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית
קישורים:מיה בן אפריים