מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט פסטה, עגבניות ואבוקדו

סלט פסטה, עגבניות ואבוקדו

סלט פסטה, עגבניות ואבוקדו

תיאור המתכון

100. סלט פסטה, עגבניות ואבוקדו

מרכיבים

אופן ההכנה

בסיר קטן מחממים שמן זית. מוסיפים את העגבניות בשלמותם ואת שיני השום. מערבבים ומכסים, מבשלים כ-3 דקות. מנמיכים את האש ומועכים את העגבניות. מבשלים על אש נמוכה עד לקבלת רוטב. אפשר להוסיף ¼ כוס מים, במידה ואין מספיק נוזלים. מקררים.
שופכים את הרוטב על הפסטה ומערבבים. מוסיפים את שאר המרכיבים. מתקנים תיבול ומגישים

הערות

המתכון באדיבות מיה בן אפריים (BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית


קישורים:
מיה בן אפריים