Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> כבדי עוף מוקפצים ברוטב פורט ורימונים

כבדי עוף מוקפצים ברוטב פורט ורימונים

כבדי עוף מוקפצים ברוטב פורט ורימונים

תיאור המתכון

אפשרות ליהנות מסוף עונת הרימונים - מנה שהיא קלה להכנה ובכל זאת מהווה חגיגה קולינארית, כמו במסעדות גורמה.

מרכיבים

אופן ההכנה

על מחבת חמה יוצקים שמן זית, מכניסים את טבעות הבצל ומאדים מס' דקות.
מוסיפים את הכבדים, את המלח והפלפל ומקפיצים על להבה גדולה עד לרמת העשייה הרצויה, שופכים את כל כמות היין על הכבדים ומצמצמים.
בשנייה האחרונה מוסיפים את גרעיני הרימון ומורידים מהאש.
מגישים על לחם קלוי – הכבדים יכולים להיות קרים או חמים.

המתכון באדיבות
חנות לגעת באוכל לישנסקי 9, ראשון לציון הצג טלפון

תגובות

  1. כשר? צריך קודם לצלות את הכבדים אריה דנציג (24/12/2007 16:18:00)
    כבר לר צלוי לא כשר! כדי להכשיר כבד ולהוציא ממנו את הדם צריך לצלות אותו ולא מספיק למלוח במלח גס.