ברוקולי ופטריות יער ברוטב חום של דילייט
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לברוקולי ופטריות יער ברוטב חום של דילייט ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 400 גרם ברוקולי
- 400 גרם פטריות יער
- 2 כפות שום קצוץ
- 1/4 כוס חומץ
- 1/4 כוס סויה
- 1 כף ג'ינגר מגורר
- ציר ירקות
- כפית שמן זית
אופן ההכנה
מפרידים את הברוקלי לפרחים קטנים
מנקים וחותכים פטריות לחתיכות בגודל של פרחי ברוקולי
מטגנים קלות את השום בכפית שמן זית עד הזהבה ( להשמר מחריכה)
מוסיפים במהירות חומץ , סויה, 1/4 כוס ציר ירקות וג'ינג'ר
מבשלים ומצמצמים את הרוטב עד כמעט התייבשות
מוסיפים את הברוקולי והפטריות . מקפיצים עד שהברוקולי והפטריות מכוסים היטב ברוטב ועד התרככות לפי הטעם.
הערות
המתכון באדיבות השפית שטיינוביץ שושי, דילייט גורמה
- מתאים להגשה לילדים
- דיאטטי
- צמחוני
- כשר