מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> תבשיל בורגול עם עדשים בשני צבעים

תבשיל בורגול עם עדשים בשני צבעים

תבשיל בורגול עם עדשים בשני צבעים

תיאור המתכון

ערך קלורי: 70 קלוריות למנה בנפח 1/2 כוס

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים כף שמן בסיר, מטגנים בצל ושום עד להזהבה. אם הבצל מתחיל להיחרך, מוסיפים מעט מים לריכוך הבצל. שוטפים את הבורגול ומסננים. מוסיפים לסיר עם הבצל ומערבבים היטב. מכסים בציר עוף ס"מ אחד מעל הבורגול.

ממליחים ומפלפלים, מכסים ומבשלים לריכוך. מסירים מהאש ומשאירים עשר דקות בסיר מכוסה. מוסיפים פנימה את העדשים המבושלות ומערבבים היטב. מגישים מיד.

הערות

המתכון באדיבות השפית שטיינוביץ שושי, דילייט גורמה