פטה כבד

פטה כבד

תיאור המתכון

מעדן בסגנון צרפתי, מבית היוצר של גרניטה, שניתן להגיש כמנה ראשונה או כממרח על טוסטונים. מעולה בליווי ריבת בצל או עגבניות שרי.

מרכיבים

אופן ההכנה

מסננים את הכבד מהחלב ושוטפים היטב. טוחנים את כל המוצרים בבלנדר למעט השמנת. מוסיפים את השמנת, מערבבים ומסננים. מעבירים לכלי חסים אש (תבנית אינגליש קייק), אופים בחום של °120 בתוך אמבט מים חמים במשך שעה וחצי עד לחום של °70 בלב הפטה.
מכניסים למקפיא ל-25 דקות ומעבירים עם משקולת מעל למקרר למשך 24 שעות לפחות.
מוציאים מהתבנית ומגישים עם טוסטונים, ריבת בצל וריבת שרי.

המתכון באדיבות
מסעדת גרניטה כביש תל אביב חיפה הישן כניסה דרומית לחדרה תחנת תדלוק סונול , חדרה הצג טלפון

תגובות

  1. ה' ירחם! אין דרך להכין את זה פרווה??? מיקמיק (02/06/2008 13:28:00)
לחם בשר הרצליה אירועים חדש