מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

ספריבס טלה

ספריבס טלה

תיאור המתכון

ספריבס טלה נימוח בפה על מצע של תפו''א ובצל הנאפים יחד
מנה חגיגית ביותר, מגיעה כבר עם הפחמימה ביחד
ברוסט טלה ניתן להשיג בסופרים מובחרים ובאיטליז השכונתי, לבקש מהקצב לחתוך אותם למנות של 3 עצמות, 6 עצמות למנה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מקלפים את התפו''א ופורסים לאורך פרוסות דקות ומסדרים בתבנית, מתבלים במלח ופלפל, חותכים את הבצל לפרוסות דקות ומפזרים מעל התפו''א. חותכים את השום לחצאים ומפזרים עם הבצל.
מפרידים את העלים מהרוזמרין והתימין וזורקים את הגבעולים, מפזרים מחצית העלים על הבצל.
מתבלים את הברוסט במלח, פלפל שחור גרוס ופפריקה מתוקה, מסדרים מעל הבצל, מפזרים מעל את החצי השני של עלי הרוזמרין והתימין, מרפדים מעל עם גבעולי הפטרוזיליה.
מכסים את התבנית עם ניר אפייה ומעליו בנייר כסף סגור היטב.
יש לאפות בחום של °140 במשך 2.5 שעות.

הערות

המתכון באדיבות מסעדת ברוהאוס


קישורים:
ברוהאוס
המתכון באדיבות
מסעדת ברוהאוס רוטשילד 11, תל אביב הצג טלפון