טפנד אגוזי לוז ואורגנו
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
ממרח מצויין ובריא, אפשר למרוח בסנדוויץ' עם גבינות או סתם לטבול בלחם חם.
זמן הכנה – 5 דקות
מרכיבים
- 1 כוס אגוזי לוז (בונדוק) קלויים ללא מלח
- ½ כוס עלי אורגנו מופרדים מהגבעולים ושטופים
- 1 כפית דבש
- קמצוץ צ'ילי יבש טחון
- כוס שמן זית משובח
- מלח
אופן ההכנה
להכניס את כל המרכבים למעבד מזון עם להב פלדה ולטחון למחית חלקה.
אפשר לדלל עם יותר שמן על מנת לקבל ממרח נוזלי יותר.
לאחר הטחינה לטבל במלח בעדינות, זה לא צריך להיות מלוח.
אפשר לשמור במקרר בצנצנת סגורה שבוע לפחות.
הערות
המתכון באדיבות מסעדת מרתה
המתכון באדיבות
|
מסעדת מרתה
אבן גבירול 26, תל אביב
הצג טלפון
03-6966843
|