מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > פטריית פורטובלו ממולאת בקינואה, כרישה וסלמון טרי

פטריית פורטובלו ממולאת בקינואה, כרישה וסלמון טרי

פטריית פורטובלו ממולאת בקינואה, כרישה וסלמון טרי

תיאור המתכון

פטריית פורטובלו ממולאת בקינואה, כרישה וסלמון טרי-
מתכון מיוחד באדיבות מיה בן אפריים (BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מבשלים את הקינואה בסיר מכוסה עם שתי כוסות מים ומעט מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות. בתום הבישול מניחים מגבת בין המכסה לסיר במשך 10 דקות.
2. בינתיים מחממים מחבת, פורסים את הכרישה וזורקים למחבת החם, את קוביות הסלמון זורקים כשהכרישה השחימה מעט, מוסיפים את הבזיליקום, השום והפלפל.
3. להוסיף את הקינואה למחבת ולקרר. להוסיף תבלינים ולהגיש מעל הפטרייה החמה. הקלויים


קישורים:
מיה בן אפרים