מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> בולאס דה פוג'ו = כדורי עוף בציפוי שומשום

בולאס דה פוג'ו = כדורי עוף בציפוי שומשום

בולאס דה פוג'ו = כדורי עוף בציפוי שומשום

תיאור המתכון

כדורי עוף בציפוי סומסום שחור ולבן בתוספת סלסת עגבניות וכוסברה

מרכיבים

אופן ההכנה

לערבב את כל המרכיבים, לקרר כשעתיים, לגלגל לכדורים קטנים ולצפות בשומשום. לטגן 3-4 דקות בטמפ' של 180 מעלות.

הרכיבים לסלסת עגבניות
2 עגבניות אדומות קשות
1/2 בצל סגול
2 כפות כוסברה קצוצה
מלח
פלפל
שמן זית
מיץ לימון

אופן ההכנה:
לחרוץ את פני העגבניות בצורת איקס ולחלוט אותן במים רותחים 20 שניות. להוציא את העגבניות למי קרח ולקלוף אותן.
לחתוך את העגבניות לרבעים, לרוקן את התוכן, ולחתוך לקוביות קטנות.
להוסיף לעגבניות את הבצל הסגול חתוך לקוביות והכוסברה, לתבל במלח פלפל, שמן זית ומיץ לימון לפי טעם.

הגשה:
לסדר על צלחת שטוחה את סלסת העגבניות ולהניח מעל את הכדורים. ניתן לקשט בקיסמי חטיפים.

הערות

המתכון באדיבות השף שלומי בבילה מ-AGOL – טאפס בר

המתכון באדיבות
,