מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

עוגת שוקולית

עוגת שוקולית

תיאור המתכון

עוגה קלה וטעימה- מתכון ששלחה לנו הגולשת תמי בן ישעיהו

מרכיבים

אופן ההכנה

להפריד את הביצים.
בצלחת עמוקה לערבב את החלבון עם השמן והמים.
להקציף את החלבון עם הסוכר ולהוסיף לתערובת הנוזלים ואחר מכן מערבבים ביחד את השוקולית עם הקמח ולהוסיף עם נפה לתערובת לערבב לתערובת אחידה.

לאפות ב150 מעלות (חום בינוני בתבנית עגולה 26), לאחר כ- 30-40 דקות לבדוק עם קיסם.

אחרי שהעוגה מתקררת להקציף שמנת מתוקה + אינסטנט + חלב לקצף קשה לצפות את העוגה

הערות

עוגה פשוטה וקלה טעימה גם לילדים וגם למבוגרים