מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

שום אפוי בתנור

שום אפוי בתנור

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לשום אפוי בתנור ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. חותכים כל ראש שום לשניים.

2. שופכים על השום שמן זית וממליחים מעט.

3. מניחים את השומים בתבנית ואופים בתנור בחום של 200 מעלות, במשך 30 דקות.

4. משתמשים בשום האפוי למריחה על פרוסות לחם קלויות.



אפשר לשמור את השום האפוי בצנצנת בתוך שמן זית. השום יישמר לתקופה ארוכה והשמן יהיה מצוין לרטבים או לסלטים

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו

תגובות

  1. לי זה יצא שרוף אריה (24/11/2012 23:01:00)
    שלושים דקות במאתיים מעלות? הגזמתם!! חבל על הזמן, אפשר ישר לזרוק לפח