חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםחיפה והקריות
הסקר שבועי
גשם ראשון - חשק ל...


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני קציצות > לביבות דלעת

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

לביבות דלעת

  • רמת מיומנות: קל

מרכיבים

  • 1/2 ק"ג דלעת קלופה
  • 2-3 ביצים
  • 1-2 כפות קמח לבן
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/3 כפית פלפל שחור טחון טרי
  • מעט אגוז מוסקט מגורר.

לביבות דלעת
אופן ההכנה

מגררים את הדלעת על פומפיה גסה, או דקה לבי העדפתכם

מוסיפים את הביצים, אחת אחת. אם אחרי שתי ביצים העיסה נוזלית, מסתפקים ב-2 ביצים.

מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד שמתקבלת עיסה סמיכה.

אם יש צורך מוסיפים קמח.

מוסיפים לעיסה את הבצל הקצוץ. אם רוצים אפשר לטגן אותו מראש.

ממליחים, מפלפלים ומתבלים באגוז מוסקט.

מחממים שמן במחבת וכאשר הוא חם מאוד מוסיפים פנימה כפות עם עיסת הדלעת.

אחרי שמוסיפים כף עיסה משטחים אותה עם מזלג. מטגנים עד שמתחים להשחים, הופכים ומטגנים עוד כ-2 דקות.

נפלא להגיש עם שמנת חמוצה.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


צמחוני
כשר

קישורים:
ג'אקומו



תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏
קבל הצעה לאירוע

קבל הצעה לאירוע במסעדה

[X]
לאירוע במסעדה בהתאמה אישית- השאר פרטים ואנו נחזור אליך עם ההצעות המתאימות ביותר. השירות, כמו תמיד- חינם!
השאירו פרטים