מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > שונות > אגסים, גבינת רוביולה ושפק

אגסים, גבינת רוביולה ושפק

אגסים, גבינת רוביולה ושפק

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לאגסים, גבינת רוביולה ושפק ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

צולים את פרוסות האגסים בגריל משני צידיהן, עד שהן מתחילות להשחים מעט.

מסדרים את פרוסות האגסים על צלחת בצורת פרח.

מניחים משולש גבינת רוביולה, או עיגולי פרומעז ומעליהם פרוסות שפק.

שופכים מעל את הרוטב

לרוטב:

משרים את העגבניות במים רותחים למשך 30 שניות.

מוציאים את העגבניות מן המים וקולפים אותן.

מכניסים את כל מרכיבי הרוטב לבלנדר ומפעילים למשך מספר שניות.

מוסיפים מלח ופלפל, מנערים היטב לפני השימוש.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו