עוגת גבינה קרה

עוגת גבינה קרה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לעוגת גבינה קרה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. ממיסים את החמאה, מוסיפים את פירורי הביסקויט, ומניחים בתבנית
( משאירים מעט פרורים לקישוט )
2. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה
3. מערבלים את החלב והגבינה במהירות נמוכה כ – 2 דקות
4. מוסיפים את הפודינג וממשיכים לערבל במהירות גבוהה
5. מגרדים את קליפת הלימון ומוסיפים
6. מוסיפים את הקצפת ויוצקים לתבנית הפרורים
7. מקררים

תגובות

  1. שאלות יוני (03/01/2004 07:40:00)
    כמה שאלות לי...
    *האם צריך לערבב את הקצפת יחד עם שאר ה''עיסה'' או שהיא מעל?
    *האם אין סוכר בכלל בעוגה כי הפודינג מתוק?
    *כמה גרם כל קופסת פודינג?? (יש כמה גדלים)
  2. אין סוכר עינת (01/06/2005 19:02:00)
    אין סוכר ?האם זה מתאים המתכון לחולי סכרת?
  3. עוגת גבינה קרה אתי (29/01/2007 16:38:00)
    אפשר להוסיף ריבת אוכמניות או תותים טריים לשים על זה ג'ל בטעם תות חבל על הזמן
  4. שכחתם סוכר נאדיה (05/03/2007 20:43:00)
    שכחתם להוסיף לגבינה כוס סוכר
  5. שאלה אור (21/02/2008 17:23:00)
    כמה סוכר בקשה?
  6. סוכר? גלית (29/08/2008 10:20:00)
    אין סוכר?