פרושוטו ונתחי מלון
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
זוהי מנה טיפוסית שמקומה לא נפקד מתפריטה של כל מסעדה איטלקית. השילוב בין הפרושוטו המעושן והמומלח לבין המלון המתקתק בעל הטעם העדין, משמש התחלה מעוררת תיאבון לארוחה מוצלחת.
במקרה זה אין תחליף לפרושוטו. אם אין בהישג ידכם פרושוטו אמיתי, המתינו עד שתגיעו לאיטליה ותאכלו מנה זו כפי שאכן ראוי לאכלה
מרכיבים
- מלון, מקולף וחתוך לפרוסות בעובי של סנטימטר אחד
אופן ההכנה
1. מצננים את המלון במקרר במשך שעתיים לפחות.
2. מניחים בכל צלחת 2 פרוסות מלון ועליהן פרוסות פרושוטו ומגישים.
הערות
המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול
קישורים:ג'אקומו