שעועית יבשה בחומץ בלזמי

שעועית יבשה בחומץ בלזמי

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לשעועית יבשה בחומץ בלזמי ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. משרים את השעועית במים למשך 24 שעות.

2. מוציאים מהמים ומבשלים את השעועית עד שהיא מתרככת, אבל עדיין נשארת שלמה.

3. מסננים את המים ומניחים להצטנן מעט.

4. מוסיפים את שמן הזית, החומץ, המלח והפלפל ומניחים לעמוד לפחות שלוש שעות

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו
לחם בשר הרצליה אירועים חדש