מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > ממולאים צמחוניים> קישואים במילוי פסטה

קישואים במילוי פסטה

קישואים במילוי פסטה

תיאור המתכון

לאחרונה, הופיעו בשווקים קישואים עגולים, בצורת כדור. אלה קישואים יפהפיים שמתאימים במיוחד למילוי. הבעיה היא שהקישואים האלה כמעט נטולי טעם ובעלי כמות גבוהה של נוזלים.

גם זמן הבישול של הקישואים האלה ארוך הרבה יותר מזמן הבישול של קישואים רגילים.

מרכיבים

אופן ההכנה

1 . בוחרים קישואים עגולים יפים ושלמים.
2. חותכים את כיפות הקישואים ומניחים בצד
3. בעזרת כפית מוציאים את תכולתם של הקישואים ומניחים בצד.
4. קוצצים בסכין את תוכן הקישואים ומניחים בצד.
5. מחממים את שמן הזית במחבת, מוסיפים את שני השום ומטגנים מעט. מוסיפים את הקישואים הקצוצים, ממליחים ומטגנים במשך 5 דקות.
6. מבשלים את הפסטה במשך 6 דקות ומוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת עם הקישואים.
7. מוסיפים למחבת את השמנת המתוקה מבשלים 6 דקות נוספות ומורידים מהאש.
8. ממלאים את הקישואים בפסטה המבושלת ומניחים על כל קישוא את המכסה ששמרנו בצד.
9. מסדרים את הקישואים בתבנית אפיה קטנה.
10. במחבת נפרדת מחממים את השמן, מוסיפים את השום המעוך ואת המלח והפלפל, קוצצים את העגבניות המשומרות ומוסיפים אותן למחבת. מוסיפים גם חצי כוס מים.
11 מבשלים 15 דקות, שופכים את הרוטב מסביב לקישואים הממולאים כדי שיכסה אותם עד המכסה.
12. אופים בתנור 20 דקות בחום של 200 מעלות.
13. אם הרוטב לא מכסה את הקישואים יש להוסיף רוטב.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו