קישואים ממולאים של ג'אקומו
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקישואים ממולאים של ג'אקומו ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 50 גר' פסטה קטנה, כמו קונקיליוני
- 2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
- 50 גר' גבינה צהובה פיקנטית (כמו טל העמק או קשקבל) מגוררת
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה עד שהיא מתרככת. שוטפים במים קרים ומסננים את המים.
שמים את הקישואים בסיר, מכסים במים רותחים ומבשלים על אש בינונית במשך שלוש דקות.
שוטפים את הקישואים במים קרים, מייבשים וחותכים אותם באורך לשניים.
מוצאים את תוך הקישואים ויוצרים מעין סירות קישואים.
מחממים את החמאה במחבת, מטגנים את הבצל ואת תוך הקישואים וכשהם משחימים מוסיפים את הבשר הטחון. ממליחים ומפלפלים.
מטגנים את הבשר במשך כחמש דקות עד שהוא משנה את צבעו ומוסיפים את העגבניות.
מוסיפים את הפסטה המבושלת ומבשלים שתי דקות נוספות.
לוקחים כפות מן התבשיל ומניחים אותו ב"סירות" הקישואים.
שופכים מעל שמן זית ומפזרים פירורי לחם וגבינת פרמזן.
אופים בגריל עד שהמילוי מתחיל להשחים.
הערות
המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול
קישורים:ג'אקומו