קישואים בפירורי לחם, שום ובזיליקום
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקישואים בפירורי לחם, שום ובזיליקום ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 6 קישואים בינוניים, רצוי מסוג זוקיני
- חופן עלי בזיליקום, קצוצים
אופן ההכנה
חותכים כל קישוא ל-2 חצאים, מפזרים מעל מעט מלח ומניחים בצד למשך כ-15 דקות.
מכניסים למעבד מזון את הפטרוזיליה, הבזיליקום, השום, פירורי הלחם וחצי מכמות שמן הזית ומעבדים עד שהכל מתערבב ביחד.
מנגבים היטב את המלח מהקישואים ומייבשים בנייר סופג.
מניחים את הקישואים בתבנית אפיה ושמים על כל קישוא כמות נדיבה של תערובת התבלינים. שופכים על כל קישוא כפית אחת של שמן זית ומתבלים במלח ובפלפל.
מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור בחום של כ-200 מעלות.
לאחר כ-15 דקות מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לאפות כ-5 דקות נוספות
הערות
המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול
קישורים:ג'אקומו