מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > פילה דניס עם סלט עדשים חם

פילה דניס עם סלט עדשים חם

פילה דניס עם סלט עדשים חם

תיאור המתכון

עמית דונסקוי לחברת "סנפרוסט"
צילום: כפיר חרבי

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מבשלים את העדשים לפי ההוראות שעל אריזה ומסננים.
2. מחממים שמן בסיר רחב, מוסיפים את השום והבצל ומטגנים עד הזהבה, מוסיפים את הפלפלים ומטגנים קלות.
3. מוסיפים את העדשים המלח והתבלינים, מערבבים ומבשלים כ-15 דקות, מוסיפים את הלימון ועשבי התיבול, מסירים מהלהבה ומניחים בצד.
4. ציפוי הדגים: מקמחים את הפילטים, טובלים בביצים הטרופות, מצפים בפירורי לחם ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.

להרכבת המנה: מניחים במרכז הצלחת את סלט העדשים ומעליו את הדג.
אפשר לאכול את הסלט חם או קר.