חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםמסעדות אילתחיפה והקריות
הסקר שבועי
אין כמו סופגניה עם


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> סופלה כרובית

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

סופלה כרובית

  • מתאים ל: 6
  • זמן הכנה: הכנה: 20 דקות, אפייה: 30 דקות
  • רמת מיומנות: בינוני

תיאור המתכון

עמית דונסקוי לחברת "סנפרוסט"
צילום: כפיר חרבי

מרכיבים

  • 2/3 חבילת כרובית מוקפאת סנפרוסט
  • 5 ביצים
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15% תנובה
  • 1 גביע (200 מ"ל) שמנת חמוצה 9% תנובה
  • 100 גרם גבינת גלעד קצ'קבל של תנובה מגוררת
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 9% תנובה
  • 1/2 כוס קמח תופח
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • מלח, פלפל שחור
  • 6 ספלים או תבניות אישיות חסינות חום

סופלה כרובית
אופן ההכנה

1. מבשלים את הכרובית במים כ-10 דקות ומסננים.
2. מערבבים בקערה את הביצים, השמנות, הגבינות, השום, התבלינים והקמח עד לקבלת תערובת אחידה.
3. משמנים את הספלים, מניחים בכל ספל כמה פרחי כרובית, יוצקים מעל את הבלילה ואופים בתנור שחומם ל-˚180 כ-30 דקות עד הזהבה.


צמחוני
כשר



תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏
קבל הצעה לאירוע

קבל הצעה לאירוע במסעדה

[X]
לאירוע במסעדה בהתאמה אישית- השאר פרטים ואנו נחזור אליך עם ההצעות המתאימות ביותר. השירות, כמו תמיד- חינם!
השאירו פרטים