מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכונים להכנת פשטידות > פריטטת קישואים ואפונה טריה

פריטטת קישואים ואפונה טריה

פריטטת קישואים ואפונה טריה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפריטטת קישואים ואפונה טריה ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

שמים בקערה את הביצים והחלב וטורפים היטב.

מוסיפים לביצים את הקמח ובוחשים שלא יישארו גושים.

מטגנים במחבת את הבצל במעט שמן. מורידים מהאש כאשר הבצל מתחיל להשחים.

מוסיפים לביצים את הבצל, הקישואים, המלח והפלפל ובוחשים בעדינות.

במחבת גדולה שמים את שארית שמן הזית, מחממים מעט ושופכים פנימה את התערובת.

מכסים את המחבת ומטגנים כ-15 דקות על אש קטנה.

הופכים את הפשטידה ומטגנים את צידה השני כ-5 דקות נוספות.



פורסים כמו עוגה ומגישים קר או בטמפרטורת החדר.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו