מאפה קישואים

מאפה קישואים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למאפה קישואים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מטגנים את השום ב-2 כפות שמן זית, עד להשחמה.

מוסיפים את העגבניות המרוסקות וחצי כוס מים ומתבלים במלח.

מבשלים על אש בינונית כ-15 דקות.

במחבת אחרת מחממים את שארית השמן ומטגנים את פרוסות הקישואים עד שהן משחימות מעט.

מניחים את הקישואים המטוגנים על נייר סופג כדי לספוג את השמן המיותר.

בפיירקס בינוני מניחים שכבת קישואים, שופכים מעל את העגבניות המבושלות, מפזרים מעל גבינה מגוררת ועלי בזיליקום.

מניחים שכבה נוספת של קישואים, ושוב עגבניות, גבינה ובזיליקום, ושכבה נוספת, עד שנגמרים הקישואים. יש להקפיד שכל הקישואם יהיו מכוסים ברוטב.

אופים בתנור בחום בינוני במשך 15 דקות.

מוציאים מהתנור, מפזרים מעל פרמזן מגוררת ומגישים מייד

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו