גלילות פרושוטו, קישואים ומסקרפונה
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לגלילות פרושוטו, קישואים ומסקרפונה ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 2 קישואים, רצוי מסוג זוקיני
- 10-12 פרוסות פרושוטו או שפק
אופן ההכנה
מכניסים למעבד מזון את המסקרפונה, גבינת טל העמק והשום ומעבדים עד לקבלת עיסה חלקה.
חותכים כל קישוא לאורך ל-5 או 6 פרוסות דקות
מטגנים את הקישואים קלות משני צידיהם.
מניחים פרוסת פרושוטו ועליה פרוסת קישוא, שמים מעל כף מתערובת הגבינות.
מגלגלים את הקישוא והפרושוטו ומהדקים בקיסם, ראה תמונה.
מקשטים מעל בפרח מן הגבינה שיוצרים באמצעות מזלף.
מגישים עם רוטב וינגרט, כאשר במקום החומץ משתמשים בחומץ בלזמי.
הערות
המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול
קישורים:ג'אקומו