פלפלים בשלושה צבעים

פלפלים בשלושה צבעים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפלפלים בשלושה צבעים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מטגנים את הפלפלים בשמן עד להשחמה חלקית.

מוציאים את הפלפלים מהמחבת ושמים בשקית ניילון למשך כשעה.

מוציאים את הפלפלים מהשקית וקולפים אותם בעדינות.

חותכים כל פלפל לאורכו, לרצועות ומוציאים את הגרעינים.

מתבלים בחומץ בן יין ומפזרים מעל את נתחי האנשובי או הצלפים.

מניחים לעמוד כשעתיים ומגישים קר.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו
לחם בשר הרצליה אירועים חדש