מאפה פולנטה ופטריות
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למאפה פולנטה ופטריות ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- פולנטה מוכנה שבושלה זה עתה
- 250 גרם פטריות שמפיניון, רצוי משומרות מקופסא
- ½ כוס שמן זית
- ½ כפית מלח
אופן ההכנה
מטגנים את הפטריות במעט שמן זית במשך כ6- דקות.
מוסיפים מעט מלח ומורידים מהאש.
מערבבים את הפטריות עם הפולנטה המוכנה ומרדדים עלה בגודל תבנית אפיה.
מניחים את העלה בתבנית וחותכים אותו לריבועים בגודל של 5x5 ס”מ שופכים על העלה
את יתרת שמן הזית ואופים בתנור או בגריל עד שהפולנטה מתחילה להשחים.
מגישים חם, אפשר לפזר מעל מעט גבינת פרמזן מגוררת.
הערות
המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול
קישורים:ג'אקומו