פנלה

פנלה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפנלה ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

משרים את החומוס במים למשך הלילה.

בסיר גדול שמים את החומוס, מוסיפים מים עד כ-5 ס"מ מעל החומוס, מבשלים כ-4 שעות על אש קטנה עד שהחומוס מתרכך.

מסננים את המים ומייבשים את החומוס המבושל. מכניסים את החומוס למעבד מזון למשך 2 דקות.

מערבבים חצי מכמות החלב עם הביצים ושופכים על החומוס.

מערבבים היטב ומוסיפים את כל החומרים האחרים מלבד הפטריות וגבינת העיזים, עד שנוצרת עיסה, כדוגמת עיסת פנקייק.

אם יש צורך מוסיפים חלב.

מורחים מחבת שטוח בשמן, מחממים ומטגנים בכל פעם כף אחת מן העיסה.

בו בזמן מטגנים את הפטריות החתוכות בכפית אחת של שמן. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

מגישים בכל צלחת 2-3 פנקייקס ושופכים מעל את הפטריות המטוגנות.

מגישים עם גבינת עיזים מפוזרת מעל.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו
לחם בשר הרצליה אירועים חדש