מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> פטריות בגבינת פרמזן

פטריות בגבינת פרמזן

פטריות בגבינת פרמזן

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפטריות בגבינת פרמזן ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

כאשר משתמשים בפטריות שמפיניון תולשים מהפטריות את הרגליים. אם הפטריות גדולות, חותכים אותן לכמה חתיכות.

במחבת גדולה שמים כ-3 כפות מים, מניחים במים את הפטריות ומאדים כ-10 דקות על אש בינונית.

מוציאים את הפטריות מהמחבת, ומניחים בתבנית אפיה בינונית.

בקערה נפרדת מערבבים את גבינת הפרמזן עם השום, פירורי הלחם ושמן הזית.

מוסיפים את עלי הפטרוזיליה והרוזמרין ומתבלים במלח ובפלפל.

שופכים את התערובת על הפטריות שבתבנית ומכניסים לתנור בחום של כ-200 מעלות למשך כ-10 דקות.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו