מתכונים טו באב: פטריות ביין ושמנת
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מנה קלילה מושלמת לפתוח ארוחה רומנטית לשניים. באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול
מרכיבים
- 300 גרם פטריות שמפיניון, טריות
אופן ההכנה
חותכים את הפטריות לפרוסות דקות.
מטגנים את הבצל בשמן עד שהוא מתחיל לשנות את צבעו.
מוסיפים את היין, המלח והפלפל ומבשלים עד שכמות הנוזלים מצטמצמת לחצי.
מוסיפים את השמנת המתוקה, מביאים לרתיחה ומורידים מהאש.
מגישים חם או קר.
קישורים:ג'אקומו
תגובות
-
מה עושים עם הפטריות ?
ברק
(12/06/2009 21:20:00)
חבל שהמתכון לבישול פטריות, לא מציין מתי ומה עושים איתן