מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכונים לממולאים > עגבניות ממולאות בחסילונים

עגבניות ממולאות בחסילונים

עגבניות ממולאות בחסילונים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לעגבניות ממולאות בחסילונים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

קולפים את החסילונים ומטגנים אותם כ-4 דקות במחבת עם מעט שמן זית ושיני שום מעוכות. מורידים מהאש ומניחים בצד.

מסירים את כיפות העגבניות ומניחים אותן בצד.

מוציאים בכפית את תוכן העגבניות ומניחים בקערה.

שמים במעבד מזון את העגבניות, המלח, הפלפל, פירורי הלחם ושמן הזית ומעבדים עד שהכל הופך לעיסה.

מוסיפים את עלי הבזיליקום ומעבדים 15 שניות נוספות.

ממלאים כל עגבנייה עד חצייה בעיסת העגבניות ומניחים מעל את החסילונים המטוגנים.

מכסים את העגבניות הממולאות בכיפות העגבניות ומכניסים לתנור בחום בינוני.

אופים בחום גבוה במשך 10 דקות, מוציאים ומגישים חם.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו