סביצה דג בס בחומץ בלזמי
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לסביצה דג בס בחומץ בלזמי ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- פילטים נקיים מעצמות ומעור של שני דגי בס טריים
אופן ההכנה
1. חותכים את הדגים לפרוסות דקות ככל האפשר
2. שמים מעט שמן זית בצלחת עמוקה, ומפזרים מעל שכבה אחת של פרוסות דגים.
3. מכסים בשכבת טבעות בצל, מפלפלים וממליחים ושופכים מעל מעט חומץ בלזמי ושמן זית.
4. מוסיפים שכבת דגים חדשה ומוסיפים שוב בצל, בלזמי ושמן.
5. מניחים במקרר לשעתיים לפחות ומגישים בטמפרטורת החדר.
אפשר לקשט מעל בפטרוזיליה קצוצה.
הערות
המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול
קישורים:ג'אקומו