מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פריטטת מנגולד

פריטטת מנגולד

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפריטטת מנגולד ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מורידים את חלקיהם הירוקים של עלי המנגולד וחותכים את החלקים הלבנים לרצועות ארוכות.

מטגנים את פרוסות הבצל עד שהן מתרככות מעט.

במחבת גדולה שמים את שמן הזית והחמאה ומניחים להם להתחמם.

טורפים את הביצים עם הקמח והשום ומתבלים במלח ובפלפל.

מוסיפים לביצים את הבצל והמנגולד, מערבבים ושופכים למחבת.

מנמיכים את האש, מכסים את המחבת ומטגנים כ-15 דקות על אש קטנה, עד שהפשטידה מתקשה.

הופכים את הפשטידה ומטגנים 5 דקות נוספות.



*אפשר לסדר את המנגולד והבצל במחבת בצורה דקורטיבית לאחר ששמים בו חצי מתערובת הביצים. לאחר הסידור שופכים על הירקות את שארית הביצה ומטגנים.



מאכל זה מגישים קר, בדרך כלל.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו