חצילונים אפויים עם פסטרמה וגבינה
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לחצילונים אפויים עם פסטרמה וגבינה ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- פרוסות גבינה צהובה מסוג עמק או טל העמק, כמספר החצילים
- 2 עגבניות חתוכות לעיגולים
- פרוסות פסטרמה או בייקון כמספר החצילונים
אופן ההכנה
חותכים כל חציל במרכזו לאורך, לא מפרידים את החלקים
פותחים מעט את שני החלקים ושופכים בפנים שמן זית ומלח
מניחים בתוך החצילים את פרוסות הגבינה, העגבנייה והפסטרמה.
קושרים כל חציל בחוט משיכה ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך 20 דקות או עד שהחצילים מתרככים.
ביחד עם החצילים מכניסים לתנור גם את פרוסות הבצל.
מוציאים מהתנור, מקשטים בעלי בזיליקום ומגישים חם עם פרוסות הבצל מסביב.
בעת ההגשה אפשר לשפוך מעל גם מעט חומץ בלזמי.
הערות
המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול
קישורים:ג'אקומו