מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > ממולאים צמחוניים> חצילים ממולאים אפויים

חצילים ממולאים אפויים

חצילים ממולאים אפויים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לחצילים ממולאים אפויים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. חותכים כל חצילים לאורך לשני חצאים.

2. מוציאים את מרבית תוכן החצילים בעזרת סכין, מבלי לפגוע בקליפה.

3. קוצצים את תוכן החצילים שהוצאנו ומטגנים עם 2 כפות שמן זית במשך 5 דקות עד שמתרכך.

4. קוצצים את העגבניות ומוסיפים לחצילים במחבת.

5. מוסיפים את פירורי הלחם ומטגנים 2 עד 3 דקות.

6. מורידים מהאש, מניחים להתקרר מעט ומוסיפים את הביצה הטרופה ואת המוצרלה המגוררת.

7. ממלאים את חצאי החצילים בתערובת.

8. משמנים כלי הגשה שמתאים לאפייה לתנור ומסדרים בו את החצילים.

9. שופכים על כל חציל מעט רוטב עגבניות. ואופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך כ-40 דקות

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו