מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

חצילים במילוי בשר

חצילים במילוי בשר

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לחצילים במילוי בשר ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

בעזרת כפית יוצרים מעין "סירות" בחצילים על ידי הוצאת התוך.

בעזרת סכין קוצצים את התוך ומניחים בצד.

מחממים במחבת את 2 כפות שמן זית מוסיפים לתוכו את השום ואחרי שהשום מתחיל לשנות את צבעו מוסיפים את הבשר הטחון.

בעזרת מזלג מפוררים את הבשר הטחון וכאשר הוא מתחים להשחים מוסיפים למחבת גם את התוך המרוסק של החצילים.

מוסיפים מלח, פלפל שחור ורסק עגבניות ומבשלים על אש בינונית במשך כ-10 דקות.

מורידים מהאש, מוסיפים לבשר את הגבינה המגוררת, מערבבים היטב וממלאים את חצאי החצילים.

שופכים על כל חציל מעט שמן זית ומפזרים מעל פירורי לחם.

אופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך כ-15 דקות.

5 דקות לפני סיום האפיה, מגררים מעל גבינה צהובה.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו