מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > ממולאים צמחוניים> גלילות חצילים ומוצרלה

גלילות חצילים ומוצרלה

גלילות חצילים ומוצרלה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לגלילות חצילים ומוצרלה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מפזרים מלח על פרוסות החצילים ומניחים אותן בצד למשך כשעה.

2. חותכים את גבינת המוצרלה לפרוסות לפי מספר פרוסות החצילים.

3. מנערים את המלח מהחצילים ומנגבים היטב.

4. מטגנים את החצילים בשמן חם עד שהם מזהיבים.

5. מניחים את פרוסות החצילים להתקרר ומשתדלים לספוג את השמן המיותר.

6. כאשר החצילים מתקררים, מניחים על כל חציל פרוסת מוצרלה ועלה בזיליקום.

7. מגלגלים את החציל ומהדקים בקיסם.

8. מניחים את הגלילות בתבנית חסינת אש ששומנה מעט, ומפזרים מעל גבינת פרמזן.

9. אופים בתנור חם מאוד למשך כרבע שעה.

10. מוציאים מהתנור ומגישים חם.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו