גלילות חצילים במילוי גבינות ופסטו ברוטב עגבניות
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
זו מנה מרשימה וניתן להגישה כמנה ראשונה אישית חגיגית
מרכיבים
- 2 חצילים בינוניים, פרוסים לפרוסות דקות, לאורך
- 150 גר' גבינת עיזים רכה (מסוג פרומעז)
- 4 עגבניות טריות, חתוכות לקוביות קטנות
- 100 גרם גבינת מוצרלה מפוררת
אופן ההכנה
מטגנים על מחבת פסים במעט שמן זית פרוסות דקות של חצילים חתוכים לאורך.
מצננים. על כל פרוסת חציל מורחים מעט פסטו (בזיליקום) מוכן, ומניחים חתיכת גבינת עיזים רכה (פרומעז).
מגלגלים את הפרוסה לרוחב לגליל. מסדרים על תבנית אפיה מנות אישיות של 2-3 גלילים צמודים אחד לשני.
ממליחים ומפלפלים.
מפזרים מעל קוביות עגבניות ללא תיבול (אפשר מקופסא).
מפזרים מעל תערובת של גבינת מוצרלה מגוררת וגבינת פרמזן מגוררת.
אופים בתנור חם כ-20 דקות, עד שציפוי הגבינה מבעבע ומזהיב.
הערות
המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול
קישורים:ג'אקומו