מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > ממולאים צמחוניים> ארטישוק במילוי פרמזן, צלפים ואנשובי

ארטישוק במילוי פרמזן, צלפים ואנשובי

ארטישוק במילוי פרמזן, צלפים ואנשובי

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לארטישוק במילוי פרמזן, צלפים ואנשובי ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מערבבים בקערה את פירורי הלחם, הפרמזן, הסלרי, הפטרוזיליה, האנשובי, הצלפים, שמן הזית והשום.

2. מתבלים בחצי מכמות המלח ובפלפל שחור.

3. חותכים בסכין את השליש העליון של כל ארטישוק, מסלקים את כל העלים הקשים וחותכים את הגבעול.

4. מסלקים שתי שורות של העלים החיצוניים.

5. קולפים את הגבעול של הארטישוק, כדי למנוע מרירות.

מברישים את החלק החתוך של הארטישוקים במיץ לימון ומבשלים במי מלח במשך כ-15 דקות.

6. משתמשים בכפית ושולפים בעזרתה את החלק הפנימי של הארטישוקים המכיל את העלים הסגולים והשערות.

7. ממלאים את הארטישוקים במילוי. מניחים אותם בסיר, מכסים במים ומוסיפים את שארית מיץ הלימון והמלח.

8. מבשלים על אש קטנה במשך כ-50 דקות עד שעה.

9. מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם שמן זית וגבינת פרמזן מגוררת מעל.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו