מרק איכרים עם יין פורט
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק איכרים עם יין פורט ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 2 גבעולי סלרי חתוכים לרצועות קטנות
- כ-200 גרם שאריות בשר או עוף מתבשילים אחרים, או בשר טרי שמן מעט, חתוכים לפרוסות קטנות
- 1 כוס יין פורט או יין אדום אחר חצי יבש
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בשמן הזית עד שהוא מתחיל להזהיב.
מוסיפים את הגזר הקצוץ, את הסלרי ואת שאריות הבשר.
מערבבים על האש במשך 5 דקות ומוסיפים את המים,.
מבשלים על אש בינונית במשך שעה וחצי.
מורידים מהאש ומסננים את המרק במסננת תוך כדי מעיכת הירקות.
ממיסים את החמאה ומערבבים אותה עם הקמח היין והשמנת.
מוסיפים למרק ומחממים מחדש על אש נמוכה.
ממליחים ומפלפלים ומגישים עם קרוטונים.
הערות
המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול
קישורים:ג'אקומו