מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק פארו טוסקאני

מרק פארו טוסקאני

מרק פארו טוסקאני

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק פארו טוסקאני ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

משרים את השעועית למשך הלילה בקערה מלאה במים.

למחרת, משרים את הגריסים בקערת מים אחרת למשך 4 שעות.

מסננים את המים מהשעועית, מעבירים את השעועית לסיר רחב ומוסיפים מים שיכסו את השעועית עד לגובה של 5 ס"מ מעליה.

מביאים את המים לרתיחה על אש גבוהה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 45 דקות עד שעה, עד שהשעועית מתרככת.

מסננים את השעועית ושומרים את הנוזלים.

מועכים חצי מכמות השעועית ביחד עם נוזל הבישול, כדי ליצור מעין דייסה חלקה. מניחים בצד.

מחממים את שמן הזית בסיר מרק גדול, מוסיפים את הבצל, הסלרי, הרוזמרין והשום ומטגנים תוך כדי ערבוב, עד שהירקות מתרככים, כעשר דקות.

מוסיפים את הגריסים, את השעועית השלמה, את דייסת השעועית, העגבניות וציר מרק העוף.

מביאים לרתיחה ומקטינים את האש. מבשלים עד שהגריסים מתרככים והמרק מתעבה (כ-30 דקות). מתבלים במלח ופלפל שחור.

בעת ההגשה שופכים מעל מעט שמן זית.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו