מרק עדשים ותפוחי אדמה
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק עדשים ותפוחי אדמה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 200 גרם עדשים ירוקים או אדומים
- 5 כוסות ציר מרק בשר או עוף
- בזיליקום, טימין ורוזמרין - 1 גבעול מכל אחד
אופן ההכנה
1. קולפים את תפוח האדמה ומבשלים במים עד שהוא מתרכך לחלוטין. מקררים ומועכים בכף עץ.
2. מבשלים את העדשים במרק העוף במשך 40 דקות על אש קטנה.
3. מטגנים במחבת את בשר האווז בשמן הזית ומוסיפים את תפוחי האדמה המרוסקים.
4. מערבבים היטב ומוסיפים את התערובת לסיר העדשים.
5. בוחשים היטב ומוסיפים את התבלינים.
6. ממליחים ומפלפלים. מורידים מהאש ומגישים.
רצוי להגיש עם פרוסות לחם קלויות.
הערות
המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול
קישורים:ג'אקומו
תגובות
-
עדשים-לשון נקבה- עדשים ירוקות. ביחיד-עדשה
ד
(30/12/2007 18:04:00)